Kúpiť záťažové vesty – e-shop

Sprievodca výberom
záťažových vest


Záťažová vesta  >  Záťažová vesta zvyšuje účinok tréningu

Záťažová vesta zvyšuje účinok tréningu

Chcete využiť svoj tréning na maximum? Potom použite záťažovú vestu a znásobte účinky tréning.

Ako hovoril Emil Zátopek - Keď nemôžeš, tak pridaj. Nemôžeš už viac ubehnúť, posilňovať, alebo zdvihnúť? Pridaj si záťažovú vestu a až spoznáš rozdiel.

Pre silná a široké ramená

Vysneným cieľom cvičiacich mužov sú široké vypracovaná ramená a paže. Pre poriadnej bicepsy je nutné pravidelne posilňovať. Čím je záťaž väčšia, tým lepšie sa svaly formujú a vypracujú. Je však potrebné záťaž pridávať postupne a nie naraz, skokovo. Ak svaly preťažíte, výsledkom sú len bolesti a kŕče a neschopnosť tréningu nasledujúcich niekoľko dní.

Práve s postupným zaťažovaním vám pomôže vesta. Vesta nie je vhodná pre úplných začiatočníkov, ale pre postupné zaťažovanie už aspoň základni vypracovaných svalov.

Ako to funguje?

Záťažové vesty majú niekoľko vreciek, do ktorých sa pridáva (alebo odoberá) závažia. Ak váh závažia navyšujete, tak sa musí svalstvo vyrovnať s vyššou záťažou a tým naberáte novú svalovú hmotu. Netreba pripomínať, že s rastom svalov je spojená aj dostatočná a správna výživa.

Kvalitné záťažové vesty od výrobcov sú už pripravené na tento postupný tréning vhodným usporiadaním. Užitočné je dodržiavať rady výrobcov a používať vestu správne. Jedine vhodným vyvážením záťaže neublížite telu a dostaví sa skvelé účinky cvičenia čo najskôr.

Zdieľajte článok



Odporúčame záťažové vesty






Ďalšie novinky

Záťažové vesty pre ženy

Záťažové vesty sa hodia aj pre ženy, ktoré potrebujú intenzívnejšie trénovať. Môžu mať záťaž 5, 10 i 20 kg.

Záťažové vesty na behanie

K čomu slúži záťažové vesty na beh? Ako vám pomôžu? A sú vhodné pre všetky bežcov. Prečítajte si nášho sprievodcu!

všetky novinky