Kúpiť záťažové vesty – e-shop

Sprievodca výberom
záťažových vest


Záťažová vesta  >  Záťažové vesty pre ženy

Záťažové vesty pre ženy

Záťažové vesty sa hodia aj pre ženy, ktoré potrebujú intenzívnejšie trénovať. Môžu mať záťaž 5, 10 i 20 kg.

Záťažová vesta má jedinú úlohu. Urobiť vaše cvičenie, behanie alebo posilňovanie efektívnejším. Vďaka záťaži je telo nútené vydávať viac energie a nosenie záťažovej vesty tak pomáha aj pri chudnutí.

Prečo je pre ženy dôležité posilňovanie

Málo žien si uvedomuje, že vďaka posilňovaniu odbúrajú tuk, spevnia a sformujú si postavu tak, ako žiadnym iným spôsobom. Ženy majú oproti mužom menej svalov a navyše často sedavé zamestnanie, preto ich viac ohrozuje nadváha. Zároveň ide ženám o peknú postavu väčšinou ešte viac ako mužom. Áno, je to nespravodlivé, ale ženy sa musí pri cvičení snažiť o mnoho viac ... Záťažová vesta je však dobrým pomocníkom.

Čím viac aktívnej hmoty - svalov - sa vám podarí vybudovať, tým lepšie budete spaľovať tuky.

Posilňovací tréning pomáha pri chudnutí a spevňuje telo nielen na pohľad, ale aj jeho vnútorné časti: väzy, šľachy a kĺby, teda je prevenciou bolesti chrbta, krčnej chrbtice, hlavy, kĺbov, podporuje ohybnosť a obmedzuje celulitídu. Pomáha tiež v pooperačnom období a v rozumnej miere aj tehotným ženám.

Dokonca bolo zistené, že posilňovanie pôsobí preventívne proti rakovine prsníka, chorobám ciev a vysokému tlaku. Ukázalo sa, že pravidelne cvičiaci ženy majú dlhší menštruačný cyklus, čo znamená nižšiu stimuláciu prsného tkaniva, a tým účinnú prevenciu nádorov.

Pre 100% úspech pridajte vhodnú aeróbnu aktivitu - jazdu na bicykli, rotoped, beh, bežecký pás a podobne.

Anaeróbny záťažovú aktivitu - posilňovanie so záťažovou vestou ideálne doplňte aeróbnou aktivitou, ktorú ale vykonávajte pri nižšej tepovej frekveci. Najlepšie ráno nalačno alebo bezprostredne po posilňovacom tréningu.

Zdieľajte článok



Odporúčame záťažové vesty






Ďalšie novinky

Záťažové vesty pre ženy

Záťažové vesty sa hodia aj pre ženy, ktoré potrebujú intenzívnejšie trénovať. Môžu mať záťaž 5, 10 i 20 kg.

Záťažové vesty na behanie

K čomu slúži záťažové vesty na beh? Ako vám pomôžu? A sú vhodné pre všetky bežcov. Prečítajte si nášho sprievodcu!

všetky novinky